Bergen

I Bergen tilbyr Kiropraktorklinikken i Ulriksdal 2 diagnostisk ultralyd for muskel og skjelett lidelser.  Jan Arve Borge og Eirik Johan Skeie har begge mastergrad i diagnostisk ultralyd for muskel og skjelett apparatet.  De er også involvert i et større forskningsprosjekt forankret ved Syd Dansk Universitet i Odense hvor man evaluerer bruk av diagnostisk ultralyd for rygglidelser.

Klinikken i Bergen har bred erfaring og kompetanse innen ultralyd undersøkelse av skulder, albue, håndledd, hofte, lyske, kne, og ankel.  I tillegg benyttes ultralyd også i forbindelse med rehabilitering av kroniske lavryggsmerter.  Vi utreder tilstander i bevegelsesapparatet og tilbyr også behandling.  Ved klinikken har man et nært samarbeid med ortoped og i den forbindelse tilbys også ultralyd ledete injeksjoner, senefenestrering i lokal anestesi, samt privat vurdering hos ortoped.  Vi har ortoped tilgjengelig to torsdager i måneden.  Ved vår klinikk kan man bestille time til privat vurdering hos dr. Jesper Blomquist (spesialist i ortopedisk kirurgi).

Du kan kontakte klinikken direkte på telefon 55 32 05 90.  Dersom du har spørsmål, be om å bli satt over til en av kiropraktorene for en uforpliktende samtale   Vi har kort ventetid på konsultasjon.