Ultralyd-diagnostikk i Bergen

I Bergen tilbyr Kiropraktorklinikken i Ulriksdal 2 diagnostisk ultralyd for muskel og skjelett lidelser.  Jan Arve Borge og Eirik Johan Skeie har påbegynt sine master studier i ultralyd diagnostikk ved Universitetet i Bournemouth og forventes å være ferdig i 2011 / 2012 – avhengig av datainnsamling til masterprosjektet.

De er også involvert i et større forskningsprosjekt forankret ved Syd Dansk Universitet i Odense hvor man evaluerer bruk av diagnostisk ultralyd for rygglidelser.

Klinikken i Bergen har bred erfaring og kompetanse innen ultralyd undersøkelse av skulder, albue, håndledd, hofte, lyske, kne, og ankel. I tillegg benyttes ultralyd også i forbindelse med rehabilitering av kroniske lavryggsmerter. Vi utreder tilstander i bevegelsesapparatet og tilbyr også behandling. Ved klinikken har man et nær samarbeid med ortoped og i den forbindelse tilbys også ultralyd ledete injeksjoner, senefenestrering i lokal anestesi, samt privat vurdering hos ortoped.

Du kan kontakte klinikken direkte på telefon 55 32 05 90. Dersom du har spørsmål, be om å bli satt over til en av kiropraktorene for en uforpliktende samtale. Vi har kort ventetid på konsultasjon.